Formexmässan 18-21 januari 2017

Vi vill passa på att tacka för all inspiration och glädje som vi fått uppleva på Formex. Vi fick möjlighet att träffa både befintliga och nya kunder samt samarbetspartners och konstnärer under mässans 4 dagar.

Under mässan presenterade vi Winsor & Newtons nyheter som kommer under 2017; akvarellpapper, presentaskar & gift sets och NYA ProMarker Manga Sets. Konstnär Fredrik Thorsén var på plats för att inspirera kunder, återförsäljare och konstnärer med akvarell som finns i flera varianter; tub, koppar, markers och sticks. Snazaroo presenterade sitt koncept “paint a smile” med ansiktsfärger för barn som kan användas vid alla tillfällen som födelsedagskalas, pyjamaspartys och i barnets vardagliga lek. Vi målade fjärilar, tigrar, rävar och kaniner samt delade ut en hel del varuprover.

Det finns alltid ett tillfälle att uttrycka sig konstnärligt, så det är inte konstigt att Colarts produkter säljs till miljontals konstnärer, hantverkare och barn. Vår filosofi är att ge människor möjlighet att uttrycka sig själva och utforska sin kreativitet. Oavsett vad hans eller hennes ambitioner med skapandet må vara, kan alla vara konstnärliga.

I vårt sortmiment har vi de främsta varumärkena inom professionellt konstnärsmaterial såsom Winsor & Newton, Beckers ”A”, Liquitex, Lefranc & Bourgeois, Reeves, Arches, Conté à Paris och Snazaroo. Färger som används av mer än en tredjedel av alla världens konstnärer.

Om Formex:
Formex är nordens största mötesplats för nordisk inredningsdesign #formex som besöks av ca 25 000 människor. Mässan sker i Stockholmsmässans lokaler i Älvsjö och pågår under 4 dagar 2 gånger per år.